http://fatimasueca.es

Data modificació: 30/01/2014

Contactar amb el Col·legi


Telèfon: 96 171 26 89
FaxMail: 96 065 79 00

Adreça postal: C/ Fàtima, 3. 46410-SUECA (València)

Per correu electrònic: podeu fer clic damunt de la direcció desitjada per a que s'òbriga automàticament el vostre programa gestor de correu electrònic.

  Si voleu enviar el vostre currículum perquè desitgeu treballar amb nosaltres, feu-ho a l'adreça d'Administració. Recordeu que som un col·legi d'ideari catòlic, pel que a més de demanar excel·lents professionals de l'ensenyament, els nostres alumnes necessiten persones compromeses amb l'ideari cristià.

Respecte a la forma d'enviament preferim que siga per correu electrònic; si ho estimeu oportú també podeu fer-ho en paper (però no deixeu de considerar que informàticament és més fàcil i ràpid arxivar / recuperar la informació, econòmic i ecològic). Desaconsellem totalment l'ús del fax.

Quan envieu el correu electrònic, cal que poseu clarament destacada la vostra titulació / especialitat a l'assumpte del missatge, o al mateix text del correu. Uns exemples del que estem dient: "Magisteri Primària. Capacitació valencià. DEI", "Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i Esport. Capacitació valencià", etc. L'objectiu és guanyar en eficiència:
   - A l'arxivar el currículum (se'n reben moltíssims al llarg de la setmana).
   - Al buscar candidats quan es produeix una vacant.

Segons el volum de treball, en ocasions ens hem vist obligats a descartar enviaments que no complien este requisit, per la impossibilitat d'atendre i classificar totes les demandes.