fati-podcast

En aquest espai, pots escoltar tots els podcast que elaborem des del col·legi, per tal de donar-vos a conéixer diversos projectes i activitats que desenvolupem al llarg del curs

Notícies per etapes

Al final del pasillo – Parte 2

En aquest Fati-PodCast, els nostres alumnes acaben de treballar l’expressió oral amb la segona part y final del conte que tracta l’emoció de la por. Esperem que vos agrade

#fentcolefemfatima #audiocuentos #gransidees

Enllaç al nostre canal de Youtube

En unes hores, posarem també un enllaç al nostre canal d’iVoxx

Al final del pasillo – Audio cuento

En aquest Fati-PodCast, els nostres alumnes treballen l’expressió oral contant-nos un conte de por, una emoció molt interessant per a ells, esperem que vos agrade

#fentcolefemfatima #audiocuentos #gransidees

Enllaç al nostre canal de Youtube

Enllaç al nostre canal d’iVoxx

Targetes nadalenques. Curs 2019-2020

Guanyadors de les targetes nadalenques, curs 2019-20.
Enhorabona als guanyadors, desitgem que els propers cursos siguen igual de boniques 😍👏🏽.
Fent col·le, fem Fàtima.
#fentcolefemfatima #concursos #bonnadal

Equip de restauració de Fàtima

Els alumnes d’Educació Plàstica de 4t d’ESO han format un equip de restauració i ací tenim una mostra del treball que han fet
#fentcolefemfatima #concursos #fantasticaidea

Equip de restauració del Col·legi de Fàtima

Concursos organitzats per l’AMPA

En el Fati-Podcast de hui vos informem dels concursos organitzats per l’AMPA de l’escola en aquest Nadal, i volem desitjar-vos un BON NADAL a totes les famílies.
Pots escoltar aquest Fati-Podcast al canal de Youtube, al d’Ivoox i a les xarxes socials del nostre col·legi 🙂
#fentcolefemfatima #concursos #fantasticaidea

Parlen les alumnes elegides per al Consell Escolar

Al Fatipodcast d’esta setmana parlen les nostres alumnes Nadia i Aina, que han estat elegides com a representants del consell escolar. Ens expliquen quines són les seues propostes. Elles són la veu de l’escola!!!

Pots escoltar-les al canal de Youtube, d’Ivoox i a les xarxes socials del nostre col·legi 🙂
#fentcolefemfatima

Control numèric per computadora a Fàtima 😉

Projecte interdisciplinar a 4t d’ESO a les àrees d’Educació Plàstica i Tecnologia. L’alumnat ha creat unes làmpares amb les màquines de control numèric per computadora – CNC, utilitzant els seus propis dissenys. Han quedat genial! Sou molt artistes!!! Enhorabona pel resultat!
#fentcolefemfatima

ALEXIA FAMILIA: alta d’usuari + instal·lació de l’app

Estimats pares i mares dels alumnes. Ha dut bona feina preparar-ho tot, però finalment estem en condicions de posar en marxa l’enviament d’usuaris al correu electrònic que cadascú/na ens va facilitar. Serà per a la majoria de familiars entre hui de nit i demà pel matí.

Us adjuntem unes instruccions en PDF, tant en valencià com en castellà, del que suposa el procés d’alta i la instal·lació de l’aplicació:

Agraïm tota la confiança dipositada en nosaltres, així com la paciència que ha requerit tot el procés d’integrar quatre aplicacions en una única plataforma de gestió. Hem trobat molts entrebancs al llarg d’estes setmanes, quan no era una cosa, era una altra. Si es fa, s’ha de fer bé. D’ací el temps i energies invertides, estem convençuts que mereixerà la pena.

Estimem oportú anar introduint les funcionalitats poc a poc, pel que de moment anem a començar a partir del dilluns 9/12/2019 amb els apartats de:
passar llista a primera hora del matí i de la vesprada,
– així com notificar notes de possibles exàmens, treballs, projectes…
– publicació digital del butlletí de notes, arribat el moment.

Les comunicacions que fins ara hem anat enviant per TokApp School acabaran anant només per plataforma Alexia. Ara mateixa, i per donar temps a les famílies a adaptar-se, seguirem uns dies més en aquella aplicació de comunicació. Deixarem d’utilitzar-la definitivament a partir de l’1 de gener de 2020, moment en que donarem de baixa el servei. Alguns grups migraran abans, avisarem, no patiu.

A Alexia podreu fer cada vegada més coses: enviar comunicats (missatges) als tutors/es del grup, al professorat dels vostres fills, sol·licitar entrevistes personals, justificar les faltes d’assistència, accedir al pagament mitjançant el mòbil de menjador/excursions com feu en altres serveis d’internet…

Amb la il·lusió de começar un projecte global que canviarà moltes coses per a bé, que ens donarà diferents vies de comunicació, molta més informació i control, que ens facilitarà la interacció entre col·legi i família, engeguem amb ganes des del Col·legi de Fàtima. Com sempre, fent col·le, fem Fàtima!

Qualsevol dubte o incidència: adreceu un correu electrònic a alexiafatimasueca@gmail.com

60é Aniversari del Col. Ntra. Sra. de Fàtima (Sueca)

Este curs 2019-20 el nostre col·legi ha complit 60 anys educant persones del poble de Sueca, algunes inclús de fora. La història ja va sent llarga i està plena d’anècdotes, de superació, d’innovació, de millora… Amb motiu de la celebració hem volgut preparar un vídeo que recull algunes pinzellades de tot el que podríem compartir. El vam estrenar la nit del sopar que vam organitzar per a l’alumnat que ja havia acabat la seua formació al centre, junt al professorat i altres persones directament vinculades al Col·legi de Fàtima. Hem de dir que va ser un plaer retrobar-nos les fatimeres i els fatimeres que hi poguérem acudir.

Contents de la feina feta i agraïts/des pel vostre suport, us deixem este material que hem preparat.

Per 60 anys més,
fent col·le, fem Fàtima!

FATIPODCAST: ENQUESTA ALUMNES PAS DE 6PRI A 1ESO

Entrevistem a quatre alumnes de primer d’ESO perquè ens conten de primera mà com estan vivint aquest canvi d’etapa tan important.
També els hem preguntat quines són les diferències que hi troben i les seues primeres impressions al ser alumnes ja de secundària.
Finalment ens donen uns consells per saber com superar els primers mesos d’aquesta nova etapa.
Podeu escoltar el poscast a través de Youtube:
Fent col·le… fem Fàtima!
#fatipodcast #fentcolefemfatima


O també a través del nostre canal a iVoox: