CARTA DE LA DIRECTORA

Benvolgudes famílies,

         És per a mi un plaer i un orgull poder dirigir-me a vostès com a directora del Col·legi  Ntra. Sra. de Fàtima, tasca que exercisc amb gran il·lusió i compromís, conscient de la importància de poder treballar dia a dia pel bé de l’educació dels vostres  fills/es, encàrrec per al qual compte amb l’ajuda i dedicació d’un equip de professionals implicats i en continua formació en l’Educació dels alumnes.

       El nostre col·legi  sempre ha estat molt atent a les necessitats de les persones, en concret dels nostres alumnes, amb un equip humà que s’esforça contínuament perquè, atesa la diversitat, els/les nostres alumnes aconseguisquen els millors resultats possibles

      Aquest és un col·legi de barri , així ho va pensar D. Francisco Ferri, el nostre fundador, quan el va crear. El col·legi és, des dels seus orígens, una acció pastoral de la Parròquia, però això no ha sigut un impediment per a que l’ensenyança no siga de qualitat, sinó tot el contrari .

        La pàgina web del col·legi  Ntra. Sra. de Fátima de Sueca, és la targeta de presentació a la societat d’un Projecte Educatiu innovador, però amb experiència, sòlid i il·lusionat, amb un equip de professionals implicats per l’educació de tots els alumnes del Col·legi, el futur el fem cada dia, treballant perquè els nostres alumnes adquirisquen les competències i eines necessàries que els ajuden a trobar el camí triat i a formar-se com a persones.

 

    Som ben conscients que la formació i l’educació constitueixen en la nostra societat uns pilars bàsics per al seu avanç i desenvolupament , per això hem  adequat  el nostre centre de les noves tecnologies i metodologies innovadores, i tot això, sense renunciar a la disciplina ni a l’educació en valors, fonamentals en el nostre projecte educatiu.       

    Coneixedora que la millor herència que podem deixar als/les nostres fills/es és la seua educació, desitge que aquestes línies puguen resultar-los d’utilitat, i amb l’ànim de poder rebre’ls prompte en el nostre Centre.

Els envie una cordial salutació

La directora: Ana Marco

Traductor web »