POLÍTICA DE VENDES

Segons la llei 34 de LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, dades fiscals del comerç:

Nom comercialCol·legi Ntra. Sra. de Fátima
Identificación fiscal: R4600617G
Adreça postal: C/ CABANYAL, 18,    46410 – Sueca (VALÈNCIA)
Telèfon de contacte: (+34) 961712689
Correu electrònic: tendaweb@fatimasueca.es
URL: https://fatimasueca.es

1.- GENERAL

Les presents condicions de venda s’apliquen  a qualsevol article comprat al Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima a través  de https://fatimasueca.es (d’ara endavant  “el lloc”) i el client les accepta en confirmar la seva comanda. Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima podrà modificar a qualsevol moment aquestes Condicions de Venda.

2.-
DISPONIBILITAT
Totes les comandes que es fan a través del lloc estan subjectes a la seva disponibilitat i acceptació per part de Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima  i aquesta es reserva el dret a modificar la gamma d’articles  que es presentin en el lloc i, especialment, podrà limitar a cada moment  la quantitat d’articles  que pugui demanar el Client en una única sessió de compra.

 3.- REGISTRE I INFORMACIÓ PERSONAL

Per poder fer  una comanda a través del lloc, el client no serà preceptiu un registre com a client.

4.- PREUS, IMPOSTOS I DESPESES D’ENVIAMENT
Tots els preus que es mostren en els productes inclosos en el lloc són amb IVA inclòs i no inclouen les despeses d’enviament  i altres impostos aplicables, tret que s’especifiqui  el contrari. Els preus s’expressen  en Euros. El Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima es reserva el dret a modificar a qualsevol moment els preus i despeses d’enviament . El Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima aplicarà i complirà el Preu  del Producte i les despeses d’enviament  que es mostrin en el Lloc al moment de confirmació de la comanda. Si per algun error del sistema, el preu correcte d’un article fos diferent del publicat en el Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima contactarà amb el client.

5.- MÈTODES DE PAGAMENT
En la tenda online del Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima es pot pagar per:

1) Pagament SEGUR amb targeta de crèdit/dèbit (Visa i Mastercard) o amb Bizum

Per a   la seva major seguretat, els pagaments mitjançant targeta de crèdit seran processats a través del sistema redsys, per la qual cosa és possible que hagi de facilitar el seu codi de seguretat a la pàgina web del seu banc. En compliment de la legislació vigent a Espanya, hem d’emetre  una factura per a compres superiors a 3.000€. En aquests casos, li sol·licitarem que ens faciliti el seu NIF. En realitzar  la comanda, el Client haurà d’introduir  les dades de pagament en el formulari que correspongui. El Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima no guardarà el nombre de targeta de pagament ni el codi de seguretat del Client.

Els titulars de la targeta de pagament estan subjectes a controls de validació i autorització per part de l’entitat  emissora de la targeta. Si l’entitat  emissora de la targeta de pagament no autoritzés el pagament, el Client haurà de posar-se en contacte amb l’entitat emissora de   la seva targeta per solucionar el problema, no sent responsable el Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima dels retards o falta de lliurament que es puguin produir. En el cas que l’usuari  efectuï el pagament mitjançant targeta de crèdit, les dades bancàries seran transmesos mitjançant un protocol segur al banc encarregat de subministrar els respectius serveis de pagament electrònic remot, sense que tercer algun pugui en cap cas tenir accés a ells. Tals dades no seran utilitzats pel Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima més que a   fi de completar els procediments relatius a la compra, emetre els corresponents reemborsaments en cas d’eventuals devolucions i prevenir i informar a les forces de policia en cas que es cometés  o estigués per ser comès algun frau.

6.- COMANDES
Si fa  una comanda a través del Lloc, el Client haurà de facilitar la informació personal que se li  indiqui, com a adreça de lliurament, adreça  de facturació i informació sobre la forma de pagament. El Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima ser reserva el dret a rebutjar, cancel·lar i anul·lar les comandes a qualsevol moment.

 Després de realitzar la comanda a través del Lloc, el Client rebrà per correu electrònic una confirmació de recepció de comanda assignada pel Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima. És important que el Client conservi aquest nombre de referència de la comanda en cas que hagi de fer alguna consulta relacionada amb el mateix en un futur. El Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima enviarà per correu electrònic una confirmació de la comanda, que representa l’acceptació  de la comanda per part del Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima.

7.- DRET DE DESISTIMENT
Política de devolucions
RESUM:
Vostè té dret de desistiment reconegut per llei d’un termini de 15 dies hàbils des de la compra.
LLEI 3/2014, DE 27 DE MARÇ
Descripció del dret de desistiment (Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris BOE la Llei 3/2014, de 27 de març):
Com a consumidor i usuari disposarà d’un termini de quinze dies hàbils per exercir el dret de desistiment. Serà la llei del lloc on s’ha lliurat el ben objecte del contracte o on hagués de  prestar-se el servei, la que determini els dies que han de considerar-se hàbils.
El termini es computarà  des de la  recepció del ben objecte del contracte o des de la  celebració d’aquest  si l’objecte del contracte fos la prestació de serveis.
L’exercici  d’aquest dret no requereix justificar la seva decisió.
L’exercici  del dret de desistiment dóna lloc al rembolso de les sumes abonades pel consumidor en un termini màxim de 30 dies des de l’exercici   d’aquest dret.

REINTEGRAMENT
A causa que els serveis que ven Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima poden incloure en el preu parteix del grup haurà de posar-se en contacte amb tendaweb@fatimasueca.es per a una correcta informació sobre la devolució.

8.- DISPOSICIONS VÀRIES
Jurisdicció i Dret aplicable. El que es disposa  en aquestes Condicions de Venda es regirà per l’establert  en les lleis d’Espanya. Així mateix, el contracte per a la compra dels productes i els conflictes o reclamacions relacionades amb el mateix es regiran per l’establert  en les lleis d’Espanya. A excepció de l’establert  per la Llei, el Client i el Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima accepten que els tribunals de València (Espanya) tindran jurisdicció exclusiva.

Traductor web »