El nostre centre es caracteritza per desenvolupar un ideari cristià, aquest és l’origen del nostre humil centre, construït amb l’esforç i donatius dels veïns devots de Sueca.

Aquest ideari impregna el dia a dia de l’aprenentatge dels nostres alumnes, que a banda d’arribar a ser científiques, periodistes, professors, esportistes d’elit, etc…. també arriben a ser bones persones, i com no, bons cristians.

La nostra tasca com a professors comença escoltant el missatge de Nostre Senyor Jesucrist que ens diu “estima a l’altre” i així ho fem, estimant als nostres alumnes i fent-los entendre com d’important és aquesta estima per al que el treball done bon fruit.

Al llarg del curs escolar celebrem les festes del calendari cristià amb molta il·lusió i els alumnes col·laboren i aprenen que moltes de les festes que consideraven civils tenen origen cristià.

També vivim de forma especial els diferents temps litúrgics, els quals formen part de la vida del centre.

Però no penseu que sols tenen cabuda els alumnes cristians, no, perquè ací també aprenen a respectar les altres ideologies, estimant-los com a fills de Déu que són, i al mateix temps els alumnes amb ideologies distintes s’impliquen en aquestes vivències que els aporten estima, pau i felicitat.

Ací anirem posant una mostra del que viuen els alumnes al nostre col·legi.

A més a més, podeu accedir fent Clic ací, al canal de Youtube del nostre titular D. Alejandro Navarro Mulet, on d’una manera amena ens fa reflexionar respecte a l’evangeli de cada setmana.

 
2023-2024
2022-2023
2021-2022
2020-2021

Traductor web »