/*Logo fijo en DIVI*/

Seguim en la cont铆nua millora del nostre centre. 聽En aquestes imatges podeu veure com ha quedat el menjador escolar despr茅s de les 煤ltimes reformes.

El nostre menjador 聽茅s un espai educatiu on es fomenten valors tan importants com el companyerisme, el respecte o la toler脿ncia. A m茅s, l鈥檃lumnat rep una formaci贸 en h脿bits d’higiene i menjar 聽saludable.

No podem oblidar que el menjador escolar 茅s un servei educatiu complementari al col路legi , i com a tal, at茅n tamb茅 a la promoci贸 d鈥檕bjectius tan importants com:

Educaci贸 per a la salut:
* Fomentar i desenvolupar h脿bits personals d’higiene i bona alimentaci贸 com a base d’una correcta educaci贸 per a la salut.
* Posar en pr脿ctica normes higi猫niques i sanit脿ries estudiades en classe, adquirint h脿bits d’higiene personal abans, durant i despr茅s dels menjars.
* Mantenir un comportament correcte en la taula.
* Valorar la import脿ncia d’una dieta equilibrada.
* Iniciar-se en h脿bits alimentaris saludables apropiats a la seua edat.

Educaci贸 per a la conviv猫ncia:
* Adquirir i posar en pr脿ctica h脿bits de conviv猫ncia i cooperaci贸 en les tasques comunes.
* Despertar en els alumnes l’esperit de cooperaci贸, implicant-los, segons les seves possibilitats, en tasques de servei de menjador.
* Fomentar el companyerisme i les actituds de respecte i toler脿ncia cap a tots els membres de la comunitat escolar.
* Aconseguir un ambient sense molt de soroll, evitant crits i dialogant de forma distesa.
* Cuidar i respectar els locals, mobiliaris i utensilis d’煤s com煤.

Educaci贸 per a l’oci:
* Crear h脿bits i proporcionar estrat猫gies per a la utilitzaci贸 correcta del temps lliure.
* Planificar activitats d’oci i temps lliure que contribueixen al desenvolupament harm貌nic de la personalitat i al foment de la participaci贸, el companyerisme, el respecte i la toler脿ncia.

Educaci贸 integral de la persona:
* Fomentar l’alimentaci贸 adequada per respecte a la dimensi贸 f铆sica de la persona.
* Valorar l’aliment com un regal, una necessitat que no tots els xiquets/joves tenen coberta.
* Fomentar l’agra茂ment a D茅u per l’aliment de cada dia. (benedicci贸 de la taula)
* Fomentar el reconeixement del treball realitzat per les diferents persones perqu猫 ells puguin gaudir d’aquest menjar. (cuinera/mare/pare/脿via,鈥).
* Valorar el moment dels menjars tant en 脿mbit escolar com familiar, com un espai privilegiat per a la comunicaci贸, entorn de la taula i tamb茅 com un signe d’acolliment a les altres persones.

聽Educaci贸 en els bons h脿bits:

* Usar adequadament els coberts.
* Fomentar en bon comportament de la taula.
* Complir totes les mesures de protecci贸 enfront de la COVID-19.

#FentColeFemF脿tima #F脿timaSueca #MenjadorEscolarEducatiu

Eduquem amb il路lusi贸!

A la nostra p脿gina pots descobrir tot el que oferim al nostre col路legi

https://fatimasueca.es





Traductor web 禄