PROCÉS D’ADMISSIÓ

El procés d’admissió als centres escolars per al curs 2024 – 2025  es pot realitzar de manera telemàtica.

D’igual forma que l’any passat, la Generalitat Valenciana habilitarà un enllaç web per a l’admissió escolar en qualsevol etapa educativa.

Les famílies únicament necessiten tindre a mà el DNI o NIE per a obtindre la clau d’admissió necessària per a fer aquesta tramitació, la qual es farà, en la seua majoria, a través d’Internet. Trobareu tota la informació fent clic ací: telematrícula

Us recordem que el procés d’admissió en Infantil i Primària serà del 30 de maig al 6 de juny, i per a ESO del 4 de juny al 10 de juny .

La Conselleria d’Educació, per a garantir l’accés informàtic a totes les famílies, habilitarà punts d’atenció a l’usuari per a aquelles que no disposen de mitjans informàtics. En aquest sentit, s’ha d’acudir al centre en el que se sol·licita plaça com a primera opció.

En el nostre cas, hi haurà un punt d’atenció habilitat en el propi col·legi. Per a accedir a ell caldrà concertar cita prèvia en el telèfon 961712689 en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores.

En aquesta mateixa pàgina (navegant cap a baix), vos hem preparat un calendari molt visual respecte a tot aquest procés.

També pots omplir i enviar el formulari següent i et telefonem.

EDUCACIÓ INFANTIL

TRIA EL NOSTRE COL·LEGI, i formaràs part d’un projecte educatiu sense precedent amb les metodologies més exitoses, com Montessori, Waldorf i Reggio Emilia, amb el que farem sentit els xiquets i xiquetes com a casa pròpia, donant pas a un sistema més obert, flexible i dinàmic, a través de diversos ambients d’aprenentatge.

METODOLOGIES INNOVADORES:

ESCOLA VIVA I ACTIVA

Basada en metodologies com:

Montessori, Waldorf i Reggio Emilia

PERÍODE DE VINCULACIÓ

Amb l’acompanyament de les famílies durant el temps que el xiquet/a necessite per sentir-se bé i segur/a a l’escola creant un vincle amb la mestra

L’ASSEMBLEA

Pretén promoure les relacions humanes, la socialització, les normes de convivència i la resolució de conflictes mitjançant la comunicació

TREBALL PER PROJECTES

Fomenta la creativitat, incentiva el desig d’investigar i aprendre més  a través d’experiències reals que sorgeixen a partir dels interessos de l’alumnat

TREBALL PER AMBIENTS

Espais on cada xiquet/a pot aprendre al seu ritme i on la diversitat és viscuda com a una riquesa per a l’intercanvi i la cooperació

ACOMPANYAMENT EMOCIONAL

No es tracta de cercar un model de persona, sinó de deixar que cada persona s’accepte a sí mateixa i puga créixer en equilibri i benestar

QUÈ OFERIM?

Escola matinera

Menjador

Banc de llibres

Banc d’uniformes

Departament d’orientació

Biblioteca

Activitats extraescolars

EL NOSTRE EQUIP DE DOCENTS D’INFANTIL:

La primera etapa en el desenvolupament del xiquet és essencial, ja que és en aquest moment, quan s’adquireixen les capacitats bàsiques per a desenvolupar la seua autonomia personal, la comunicació i la representació i la seua interacció amb l’entorn. I en eixe punt de mira, posem el nostre objectiu i treball diari amb els més menuts.
Apostant per un projecte educatiu, on tenen cabuda noves i innovadores metodologies d’ensenyament on els alumnes puguen experimentar.

El nostre equip de docents, està plenament qualificat, formant part d’una gran família, on prevalen els valors de la solidaritat, el respecte, el companyerisme, i sobretot, l’amor per l’educació.

Traductor web »